HTML

Címkék

Archívum

Már a svájci óra sem a régi...

2013.03.21. 11:00 fbalfonso

Elöljáróban csak annyit, hogy nagyon szeretem a sportműsorokat, általában az Eurosport megy. S ráadásul másokkal ellentétben nem nyúlok pánikszerűen a távirányítóhoz, hogyha reklám jön. Ehhez jön még, hogy a jó reklámokat még szeretem is!

S a fenti okok miatt akadtam az alpesi sí közvetítései közötti szünetben a következő gyöngyszemre (videó és a többi hajtás után):

Nagyon jó hirdetésnek tartom, hogy bemutatja, hogyan fejlődött Svindal. De itt nem ez a lényeg: 0:17-nél öles számokkal írja ki a végeredményt, hogy a drága jó Aksel 01:46:80-at repesztett 2012-ben, s alighanem ezzel megnyerte a versenyt is.

Ugyebár ezt egy átlag hosszúságú közvetítés alatt jó párszor látja az ember. S egy idő után (értsd: pár VK-forduló) elkezdett motoszkálni a fejemben a gondolat, hogy egyáltalán melyik versenyen jött le ilyen gyorsan a pályán? Az nagyjából sejthető volt, hogy "sima" lesiklás. A síelő öltözékén az is látszik, hogy "Schladming". Nosza, fel a fisalpine.com-ra! Nahát... 1:46:81.

Ettől nyilván nem dől össze a világ, s ugye azt is tudjuk, hogy a reklámok általában nem a valóságot mutatják. Mindenesetre azért egy kis odafigyelés nem ártott volna, ha már egyszer minden svájci óra gyártója arra büszke, hogy az ő óráik milyen pontosak. Zárójelben megjegyezve: ez az óragyár ráadásul a hivatalos időmérője volt a Világkupának.

Egy szó, mint száz: egyelőre nem tervezem, hogy svájci órát vegyek...

Szólj hozzá!

Címkék: reklám sport

A bejegyzés trackback címe:

https://eppezjutotteszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr445157756

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása