HTML

Címkék

Archívum

Introduzione

2013.03.21. 08:44 fbalfonso

Kedves Olvasóm!

Mint láthatod, a mai nappal egy új blog indult. S hogy miért is? Az okát igazából nem tudom, csak sejtem (találgatás később), mindazonáltal remélem, hogy Te, aki éppen erre jársz, jól fogod magad érezni itt.

Ahogy a cím is mutatja, éppen arról szeretnék írni, ami az eszembe jutott. Lehet ez akár játék, zene, vagy sport, de egyéb témák is elő fognak jönni biztosan. Hol ilyen lesz, hol olyan, kérlek, nézd ezt el nekem. A véleményem az adott témáról igen nagy eséllyel nem fog megegyezni a Tiéddel (az ismerőseim különcnek tartanak), az értelmes kommenteket szívesen látom.

Lehet, hogy néha úgy fogod magad érezni, mintha egy múzeumban járnál, hiszen nagyon sok olyan téma is van a múltból, amivel úgy érzem, lehet még foglalkozni. Például szívesen nyúlok vissza a 90-es évekbe, hiszen csak akkor voltam huszonegykét esztendős, és szívesen gondolok vissza arra az időszakra. Úgyhogy retrodömpingre felkészülni!

...és ezzel az előző bekezdéssel el is árultam, hogy harmincas éveim közepén járok. Amúgy meg egyedülálló férfi vagyok, időm a munka mellett, mint a tenger, barátom nem sok (talán egy sem), közlendőm erről-arról éppenséggel lenne, csak nincs kivel megosztani. Talán ez az oka annak, hogy ezt a kis "kordokumentumot" elkezdem, remélem, lesz hozzá elég energiám, hogy fenntartsam ezt a blogot.

A kinézeten nem áll szándékomban nagyon sokat változtatni, jó lesz ez az alapsablon is, hiszen nem szándékom, hogy a csicsa vigye a hátán az egészet, inkább a szöveges tartalmat szeretném előtérbe helyezni. Talán a színeket lecserélem, ha egyszer rájövök majd, hogyan kell (segítséget természetesen elfogadok).

Egyelőre ennyi, a többit majd menet közben. Úgyhogy 3...2...1...start!

Szólj hozzá!

Címkék: köszöntő

A bejegyzés trackback címe:

https://eppezjutotteszembe.blog.hu/api/trackback/id/tr405157666

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása